Ejendomsinvestering og projektudvikling

KØB, SALG OG UDVIKLING AF EJENDOMME OG VIRKSOMHEDER I DANMARK

OM OS


Ejendomsselskabet Lunderuplund ApS er et dansk ejendomsselskab med hovedsæde i Ølgod. Selskabet blev grundlagt i 2006 af iværksætteren Søren Hvidberg, der bl.a. står bag grossistvirksomheden GlasogFlasker.dk og flere erhvervsparker i Jylland og på Fyn. Vores kernekompetencer ligger inden for strategiske opkøb af store erhvervsejendomme, nødlidende porteføljer og private beboelsesejendomme med henblik på udlejning, salg og investering. Vi forvalter i dag en ejendomsportefølje på 17 ejendomme fordelt på 15 danske byer med et samlet areal på over 60.000 m2 til bolig og erhverv.


Ejendomsinvestering

Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af fast ejendom i Danmark. Lunderuplund er en erfaren ejendomsinvestor og projektudvikler med speciale inden for opkøb af store erhvervsejendom og private boligudlejningsejendomme, som vores dygtige håndværkere forvandler til attraktive og moderne lejemål. Vores investeringsansvarlige følger udviklingen på det danske leje- og boligmarked med stor interesse, hvilket betyder, at vi løbende arbejder på at udvide vores forretning med nye spændende ejendomme til bolig og erhverv. 


Vækstkapital til støtte og innovation

Vores forretningsområde er ikke kun begrænset til udvikling af fast ejendom i Danmark, men omfatter ligeledes kommercielle investeringer i danske start-ups, iværksættere og mindre vækstvirksomheder. Vores investeringsansvarlige har flere års erfaring med iværksætteri, ledelse, bestyrelsesarbejde, forretningsudvikling og finansiel rådgivning. Vi arbejder med et bredt investeringsfokus, og kan derfor investere i alle brancher. Det betyder også, at vi ikke er bange for at gå ind som minoritets-investor i helt unge virksomheder, som endnu ikke har opnået et proof of concept.


Opkøb af konkursbo

Vi foretager også periodevise opkøb af både materielle og immaterielle aktiver fra konkursboer i hele landet. Vi er heller ikke bange for at opkøbe hele konkursboer, herunder spændende investeringsejendomme, byggegrunde og selskaber, som kan udvikles med henblik på videresalg til en ny investor.


Materieludlejning

Hos ejendomsselskabet Lunderuplund tilbyder vi også udlejning af materiel, saxlifte, gaffeltrucks, trailere og containere til både professionelle håndværkere og private kunder i Midt- og Vestjylland. Vores udlejningsvirksomhed blev etableret i 2017 og udlevering af materiel foregår fra adressen Industrivej 4, 6870 Ølgod. Det er dog muligt at få leveret det ønskede materiel ude på brugsstedet efter aftale. Vi udvider løbende sortimentet med brugte maskiner i velholdt og god stand, så de kan klare de mange krævende opgaver ude på brugsstedet.


SKAL VI SAMARBEJDE?

DET ARBEJDER VI MED