Ejendomsinvestering og projektudvikling

KØB, SALG OG UDVIKLING AF FAST

EJENDOM I DANMARK

DET ARBEJDER VI MED


Vores forretningsområde begrænser sig ikke kun til udvikling af fast ejendom i Danmark, men omfatter ligeledes minoritetsinvesteringer i danske SMV'ere med vækstpotentiale og materieludlejning samt opkøb af aktiver fra konkursboer.


EJENDOMSINVESTERING OG PROJEKTUDVIKLING


Lunderuplund er en erfaren ejendomsinvestor og projektudvikler med mere end 15 års erfaring inden for opkøb, udvikling, administration, drift og vedligehold af fast ejendom. Vi har store vækstambitioner, hvilket betyder, at vores investeringsansvarlige sigter efter at foretage ét til to opkøb om året.

OPKØB AF KONKURSBO OG AKTIVER


Vi foretager også periodevise opkøb af både materielle og immaterielle aktiver fra konkursboer i hele landet. Vi er ligeledes interesseret i at opkøbe hele konkursboer, herunder spændende investeringsejendomme, byggegrunde og selskaber, som kan udvikles med henblik på videresalg til en ny investor.

VÆKSTKAPITAL TIL INNOVATIVE DANSKE SMV'ERE


Lunderuplund foretager også kommercielle investeringer i danske SMV'ere med store vækstambitioner. Som minoritetsinvestor ønsker vi at investere "kloge" penge i innovative danske SMV'ere inden for forskellige brancher med ambitioner om skalering, gerne uden for landets grænser, 

MATERIELUDLEJNING TIL PRIVATE OG ERHVERV


Hos Lunderuplund tilbyder vi også udlejning af professionelt værktøj og materiel til private og erhverv. Vores udlejningsvirksomhed blev etableret i 2017 og udlevering af det lejede materiel foregår fra dressen Industrivej 4, 6870 Ølgod efter forudgående aftale med vores serviceoperatør.