UDVIKLING AF FAST EJENDOM TIL BOLIG OG ERHVERV

Ejendomsinvestering og projektudvikling


Ejendomsselskabet Lunderuplund har mere end 15 års erfaring med investering, udvikling, drift, vedligehold, administration og salg af fast ejendom til bolig og erhverv. Vi er en erfaren ejendomsinvestor og projektudvikler med speciale inden for opkøb af store erhvervsejendom og private boligudlejningsejendomme, som vores dygtige driftsafdeling forvandler til attraktive og moderne lejemål. Vi har i dag en ejendomsportefølje på 17 ejendomme til bolig og erhverv fordelt på 15 byer i Jylland og på Fyn, hvor størstedelen er fuldt udlejet. Vores investerings- og administrationsafdeling følger udviklingen på det danske leje- og boligmarked med stor interesse, hvilket betyder, at vi løbende arbejder på at udvide vores forretning til andre dele af landet.


Professionelt setup med egen driftsafdeling

Hos Lunderuplund lægger vi stor vægt på at have alle de nødvendige håndværksmæssige såvel som administrative kompetencer "in-house", der skal til for at drive et professionelt og serviceminded ejendomsselskab. Vores organisation består af 13 medarbejdere, herunder to ejendomsadministratorer og en række erfarne håndværkere, der bl.a. sørger for istandsættelse, klargøring og fremvisning af ledige lejemål samt løbende dialog med lejerne. Vi er nemlig meget bevidste om, at en åben og ærlig kommunikation samt øget tilgængelighed, også uden for kontorets normale åbningstid, kan være med til at sikre stabile og langvarige relationer til vores lejere, så de føler sig godt behandlet og bliver boende længe hos os.


Kontakt os

Vi hører meget gerne fra dig, såfremt du er interesseret i at høre mere om vores lejemål. Vores ejendomsadministratorer sidder klar på telefonen til at rådgive dig om alt fra ledige lejemål og gældende lejevilkår samt kommende lejemål, der endnu ikke er annonceret på vores website og sociale medier. Er du ejendomsmægler, bobestyrer eller investor, og har du en spændende ejendom eller portefølje til salg, så kontakt adm. direktør Søren Hvidberg på mobil: +45 40 33 17 44 eller via e-mail: hvidbergs@gmail.com.


Find bolig eller erhvervslejemål

Hos Lunderuplund kan vi tilbyde en bred vifte af attraktive småhuse, lejligheder, klubværelser og erhvervslejemål i bl.a. Bording, Grindsted, Lemvig, Ullerslev og Ølgod, der henvender sig til mange forskellige målgrupper.