UDVIKLING AF FAST EJENDOM TIL BOLIG OG ERHVERV

Ejendomsinvestering og projektudvikling


Ejendomsselskabet Lunderuplund har mere end 15 års erfaring med investering, udvikling og drift af fast ejendom i Danmark. Vores investeringsansvarlige er en erfaren ejendomsinvestor og projektudvikler med speciale inden for opkøb af primært store erhvervsejendomme til håndværk, industri og logistik samt nødlidende porteføljer i Midt- og Vestjylland. Vi tilbyder også udlejning af private lejemål flere steder i landet, herunder Ølgod, Grindsted, Skjern, Struer, Thyholm, Gedsted og Bindslev. Lejemålene omfatter både parcelhuse, rækkehuse, lejligheder og enkeltværelser.


Professionel og nærværende ejendomsadministration

Hos Lunderuplund kommer vores lejere altid i første række. Vi har derfor valgt at have alle nødvendige håndværksmæssige kompetencer "in-house", så vi har mulighed for at reagere hurtigt ved akutte henvendelser fra lejerne ude på ejendommene. Vores service- og håndværksafdeling består hovedsageligt af erfarne og lokale fagfolk, der står klar til at hjælpe med alverdens praktiske opgaver i hverdagen. Det kan være alt fra udskiftning af låse og armaturer til større autorisationskrævende opgaver som eksempelvis installation af ventilation. Den lokale tilknytning gør også, at vores håndværkere nemt kan følge op på igangværende og afsluttede opgave ude hos lejerne, også uden for kontorets normale åbningstid. Vi tager vores lejere alvorligt og ønsker, at de skal være glade og blive boende så længe som muligt. Det gavner driften og ejendommen med færrest mulige fraflytninger.


Kontakt os

Vi hører meget gerne fra dig, såfremt du er interesseret i at høre mere om vores lejemål. Vores udlejningskonsulent og ejendomsadministrator sidder klar på telefonen til at rådgive dig om alt fra ledige lejemål og gældende lejevilkår samt kommende lejemål, der endnu ikke er annonceret på vores website og sociale medier. Er du ejendomsmægler, bobestyrer eller investor, og har du en spændende ejendom eller portefølje til salg, så kontakt adm. direktør Søren Hvidberg på mobil: +45 40 33 17 44 eller via e-mail: hvidbergs@gmail.com.


Bolig- og erhvervslejemål til ethvert behov

Hos Lunderuplund kan vi tilbyde en bred vifte af attraktive lejemål til bolig og erhverv. Vi udlejer både parcelhuse, rækkehuse, lejligheder og enkeltværelser, så uanset om du er studerende, enlig, vennepar, familie med eller uden børn, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde dit næste lejemål. Er du på jagt efter nye lokaler til din virksomhed, så har vi forskellige muligheder for leje af kontor, lager, værksted eller produktion i Bording, Lemvig, Bindslev og Ullerslev.