VÆKSTKAPITAL OG STØTTE TIL INNOVATION

Vækstkapital til danske iværksættere, start-ups og vækstvirksomheder


Lunderuplund investerer ikke kun i fast ejendom til bolig og erhverv, men foretager også kommercielle minoritetsinvesteringer på mellem 10.000-100.000 kr. i danske start-ups, iværksættere og vækstvirksomheder. Vores investor og forretningsudvikler er erfarne iværksættere, der har været med til at opbygge og videreudvikle flere virksomheder fra bunden med stor succes. Med os som minoritetsinvestor og faglig sparringspartner, får du bl.a. tilført kompetencer inden for bestyrelsesarbejde, forretningsudvikling, ledelse og finansiel rådgivning samt adgang til et stort erhvervsnetværk, der kan bidrage til din virksomheds fortsatte udvikling.


Investeringsfokus

Vores investor og forretningsudvikler arbejder med et bredt investeringsfokus, og kan derfor investere i alle brancher. Det betyder også, at vi ikke er bange for at gå ind som minoritetsinvestor i helt unge virksomheder, som endnu ikke har opnået et proof of concept. Det er skabertrangen og lysten til at få virksomheden til at vokse, som er drivkraften bag alle vores investeringer. Vi har derfor ambitioner om at udvide vores investeringsportefølje med en til to virksomheder om året.


Vores investeringer er ofte kendetegnet ved, at:

  • Virksomheden har et skalérbart forretningsgrundlag og stort vækstpotentiale
  • Virksomheden har et kapitalbehov på 10.000-100.000 kr.
  • Virksomheden er geografisk beliggende inden for rimelig køreafstand


På udkig efter en investor?

Vi ønsker at hjælpe innovative start-ups, iværksættere og vækstvirksomheder godt på vej mod at realisere deres fulde potentiale. Book et uforpligtende møde med vores investor til en snak om dine ambitioner og muligheder.