Charmerende villa på rolig vej i Vesthimmerlands Kommune


Dette attraktive byhus i Gedsted opfylder enhver børnefamilies behov. Her er ikke langt til byens industriområde, skole, børnehus, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.


Huset er opført i 1907 og byder på 169 m2 fordelt på en stor rummelig stue med godt lysindfald, fem gode værelser/rum og et dejligt køkken-alrum. Stuens indretning giver rig mulighed for at samle familien til mange hyggelige stunder, da rummet nemt kan indrettes i tv- og spisestue samt hyggekrog til børnene. Fra stuen er der adgang til køkken-alrummet, der leder hen til boligens fire værelser samt et pænt badeværelse med bruseniche. De mange værelser gør det muligt at benytte et af værelserne som hjemmekontor eller hobbyrum. Med til ejendommen følger en hyggelig lille gårdhave med terasse og have, der er nem at holde. Bilen kan parkeres i den tilhørende carport.


Et rigtig fint hus til familien, der gerne vil give deres børn en tryg opvækst i et roligt og velfungerende lokalsamfund.


Gedsted er et lille lokalsamfund med 857 indbyggere (2023) i Vesthimmerlands Kommune. Byen er kendt for den familieejede møbelfabrik Getama, som producerer kvalitetsmøbler. Derudover findes gode indkøbsmuligheder, skole, børnehus og fritidsaktiviteter inden for 15 min. kørsel.


Fakta om boligen

Ejendomstype: Boligudlejning

Boligareal: 169 m2

Rum/værelser: 5

Carport: 26 m2

Grundareal: 310 m2

Antal etager: 1

Byggeår/ombygget: 1907


For mere information

For mere information om ejendommen, kontakt udlejningskonsulent Søren Gaj Nielsen på mobil: +45 26 88 55 55 eller send en e-mail til: info@proanno.dk.