Skøn ejendom beliggende på rolig villavej i Humlum ved Struer


Denne charmerende gulstensvilla er opført i 1973 og byder på 124 m2 med en god planløsning. Villaen egner sig både til førstegangskøberen, den lille familie eller parret i den tredje alder. Her er hverken for meget eller for lidt.


I forlængelse af entréen er der en fordelingsgang, der går forbi et rigtig pænt badeværelse med bruseniche. Her er ligeledes et dejligt stort soveværelse og to gode værelser, der kan indrettes som børneværelser, hobbyrum eller hjemmekontor. Ved enden af fordelingsgangen er der gennemgang til udestuen med direkte udgang til den sydvestvendte tagterrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes i fulde drag. Her er frit udsyn til husets dejlige have, hvor der er rigeligt med plads til urtehave, trampolin, legehus og boldspil.


Boligen byder også på et stort og indbydende bryggers med lyst inventar fra 2009. Bryggerset er meget funktionelt indrettet med grovkøkken, skabsplads, skuffer og praktisk klinkegulv med gulvvarme. Fra bryggerset er der gennemgang til et moderne køkken, ligeledes fra 2009. Køkkenet ligger i åben forbindelse til en dejlig rummelig stue, der kan fungere som det perfekte samlingspunkt for hele familien. Her er plads til både spiseplads, sofaarrangement og hyggekrog til børnene.


Humlum er et lille lokalsamfund med 838 indbyggere (2023) i Struer Kommune. Byen tilbyder fine naturoplevelser for hele familien, indkøbsmuligheder, skole og daginstitution samt gode bus- og

togforbindelser til Struer og Thyholm.


Fakta om boligen

Ejendomstype: Boligudlejning

Boligareal: 124 m2

Rum/værelser: 4/3

Grundareal: 860 m2

Antal etager: 1

Byggeår/ombygget: 1973/1984


For mere information

For mere information om ejendommen, kontakt udlejningskonsulent Søren Gaj Nielsen på mobil: +45 26 88 55 55 eller via e-mail til: info@proanno.dk.