Velkommen til Bording ErhvervsPark - Udlev iværksætterdrømmen hos os


Bording ErhvervsPark hjælper iværksættere, start-ups og vækstvirksomheder til øget vækst gennem attraktive lejevilkår, professionel sparring med vores erfarne forretningsudviklere og risikovillig kapital.


Vi tilbyder udlejning af fleksible lejemål til bl.a. kontor, lager, værksted og produktion fordelt på en ca. 20.000 m2 stor bygning centralt beliggende i Bording by. Den korte afstand til motorvejen gør det samtidig nemt for vores lejere og deres samarbejdspartnere at komme til og fra Bording ErhvervsPark. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du blot ønsker at leje en skrivebordsplads, et mindre kontor eller et åbent kontorfællesskab med plads til dine ansatte. Du har også mulighed for at leje et velindrettet industrikøkken med tilhørende kantine/selskabslokaler. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Alle vores lejemål kan tilpasses efter dine ønsker, så det passer til netop din virksomhed.


Læs mere om vores lejemål, faciliteter og services på www.bordingep.dk. Du er også velkommen til at hente vores informationsbrochure her


Fordele ved at være lejer i Bording ErhvervsPark

  • Fleksible erhvervslejemål til bl.a. kontor, lager, værksted og produktion
  • WIFI, el, vand og varme er inkl. i den månedlige husleje
  • Adgang til mødelokaler med plads op til 200 personer
  • Faglig sparring med vores forretningsudviklere
  • Gratis parkering lige ved døren
  • Samvær, faglig sparring og netværk med andre virksomheder


Book fremvisning

For mere information og fremvisning af vores lejemål, kontakt daglig leder Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller via e-mail til: info@bordingep.dk.


billede-2_optimized
billede-9_optimized
billede-7_optimized
billede-10_optimized
billede-3_optimized
billede-1_optimized