Markant industriejendom med attraktiv beliggenhed i Herning


Denne velkendte detailejendom er beliggende meget centralt i Herning ikke langt fra Vestre Anlæg og kun få hundrede meter fra gågaden i Herning. Ejendommen er opført i 1964 med store vinduespartier ud mod Vestergade, som sikrer den nuværende lejer en optimal eksponering over for forbipasserende.


Ejendommen er opført i to-plan med et samlet erhvervsareal på 1.834 m2, der tidligere har været udlejet som genbrugsforretning, butik og restaurant. I stueplan findes et centralt placeret indgangsparti med træningsområder og trappeløb til 1. sal, der ligeledes er indrettet med træningsområder samt lyse og indbydende holdsale til mange formål. Der er tillige trappeløb fra gaden op til 1. salen. Derudover findes herre- og dameomklædningsrum med badefaciliteter samt depotrum i kælderetagen. Ejendommen er i dag fuldt udlejet til fitnesskæden PureGym (tidligere Fitness World), der har været lejer siden 2018.


Der henhører flere parkeringspladser både foran og bagved ejendommen, der kan benyttes af ejendommens brugere og gæster. I nærområdet ligger flere detailbutikker, specialforretninger og liberale erhverv.


Herning er den fjerdestørste by i Region Midtjylland med 51.193 indbyggere (2023). Byen er en mangfoldig studie- og uddannelseby med ca. 60 erhvervs- og videregående uddannelser, Derudover har byen et dynamisk erhvervsliv med store virksomheder som BoConcept, Danske Fragtmænd, MCH, og Blue Water Shipping. Endvidere findes der mange spændende kultur- og fritidstilbud for både børn og voksne.  


Fakta om ejendommen

Ejendomstype: Butik & detail

Forslag til anvendelse: Butik, klinik, showroom

Erhvervsareal: 1.834 m2

Grundareal: 1.952 m2

Antal etager: 2

Byggeår/ombygget: 1964/1987


For mere information

For mere information om ejendommen, kontakt udlejningskonsulent Søren Gaj Nielsen på mobil: +45 26 88 55 55 eller via e-mail til: info@proanno.dk.