Sjældent udbudt diskotekslejemål med godt indtjeningspotentiale i Grindsted


Ejendomsselskabet Lunderuplund har fornøjelsen af at udbyde dette attraktive erhvervslejemål på 352 m2 beliggende i den historiske hjørneejendom "Grand Hotel". Lejemålet ligger kun et stenkast fra byens torv, hvilket sikrer kommende lejer en optimal eksponering over for de mange forbipasserende, der dagligt går eller cykler forbi ejendommen.  


Selve diskoteket er indrettet med garderobe/entré, personalerum, lounge område, to barer, dansegulv og siddepladser samt flere depotrum til lager/opbevaring. Derudover forefindes et større opholdsrum, disponibelt rum samt herre- og dametoiletter. Lejeren kan frit disponere over alt nuværende inventar, men har ret til at anskaffe sig andet inventar eller foretage nødvendige ændringer af lejemålet, så det matcher med det ønskede koncept. Det skal særskilt bemærkes, at nærværende lejemål udbydes med trappelejemodel henover en kortere periode, som aftales nærmere med udlejer. Herefter reguleres lejen efter det til enhver tid gældende nettoprisindeks. Lejemålet har tidligere været udlejet som Diskotek Basement, men kan anvendes til mange forskellige formål og koncepter.


Der henhører ni parkeringspladser til ejendommen, som findes på Birketorvet bag ejendommen. Udlejer disponerer over fem af parkeringspladserne, der udlejes efter først-til-mølle princippet.


Grindsted er en aktiv handelsby med ca. 10.000 indbyggere (2022) i Billund Kommune. Byen har godt udvalg af dagligvarebutikker, specialforretninger, skole, dag- og fritidstilbud samt et attraktivt erhvervsliv. Derudover er der gode busforbindelser til Esbjerg, Herning, Vejle og Kolding.


Fakta om lejemålet

Ejendomstype: Butik & detail

Forslag til anvendelse: Diskotek, restaurant og klublokale

Erhvervsareal: 352 m2

Månedlig leje: 10.000 kr.

Depositum: 30.000 kr.

Faciliteter: Godslift

Parkering: Mulighed for parkering


For mere information

For mere information om ejendommen, kontakt udlejningskonsulent Søren Gaj Nielsen på mobil: +45 26 88 55 55 eller via e-mail til: info@proanno.dk.


Diskotek (7)
Diskotek (1)
Diskotek (4)
Diskotek (5)
Diskotek (6)
Diskotek (9)
Diskotek (8)
Diskotek (10)
Diskotek (11)
Diskotek (12)
Diskotek (14)
Diskotek (13)
Diskotek (3)
Diskotek (15)