Historisk ejendom med perfekt beliggenhed på torvet i Grindsted


Denne unikke ejendom er beliggende på hjørnet af Borgergade og Vesterbrogade med direkte udsigt til Grindsted Torv.  Ejendommen har tidligere været anvendt som "Grand Hotel", men er i dag omdannet til bolig og erhverv. Der er tale om lejemål i varierende størrelse fra 26 m2 til 352 m2, hvilket gør ejendommen attraktiv over for en bred vifte af lejere.


Ejendommen er opført i 1920 i to-plan med en 308 m2 uudnyttet tagetage, der rummer et stort udlejningspotentiale. Etagen kan omdannes til flere lejemål eller som én stor penthouse lejlighed med byens bedste udsigt. I stueplan findes et mindre disponibelt rum på 15 m2 og et erhvervslejemål på 300 m2, der er udlejet til GrindSTEDET v/Billund Kommune samt trappeopgang til 1. og 2. sal. Endvidere er der toiletfaciliteter tilhørende erhvervslejemålet. På 1. sal findes et veldisponeret erhvervslejemål på 233 m2, der er udlejet til Eurojob Rentals ApS og en 148 m2 med smukke stuklofter og egen terrasse samt udsigt

til den aktive bymidte. 2. sal er indrettet med 10 beboelseslejemål, fælles køkken, bad og toilet med tilhørende vaskerum. Enkelte lejemål har eget toilet og bad samt tekøkken. Derudover findes et større erhvervslejemål på 352 m2 i ejendommens kælderetage med indgang fra Vesterbrogade. Indretningen byder på garderobe, to barer, loungeområde, danseområde med DJ-pult og flere disponible rum

samt herre- og dametoiletter. Lejemålet har tidligere været udlejet til Diskotek Basement, men kan anvendes til mange formål.


Grindsted er en aktiv handelsby med ca. 10.000 indbyggere (2022) i Billund Kommune. Byen har godt udvalg af dagligvarebutikker, specialforretninger, skole, dag- og fritidstilbud samt et attraktivt erhvervsliv. Derudover er der gode busforbindelser til Esbjerg, Herning, Vejle og Kolding.


Fakta om ejendommen

Ejendomstype: Bolig & erhverv

Boligareal: 770 m2

Erhvervsareal: 1.465 m2

Grundareal: 0 m2

Byggeår/ombygget: 1920/1990

Antal etager: 3

Faciliteter: Fælles toilet, bad, vaskeri og cykelkælder


For mere information

For mere information og fremvisning af lejemålene, kontakt ejendomsadministrator Michael Rahbek på mobil: +45 60 11 06 11 eller via e-mail til: info@proanno.dk.