Fin 1'er med attraktiv torveplacering i Grindsted


Drømmer du om at bo helt centralt i Grindsted med alle hverdagens bekvemmeligheder inden for gåafstand, så kunne dette velbeliggende værelse på 21 m2 være noget for dig. Lejemålet er beliggende på Borgergade 1 i den historiske hjørneejendom "Grand Hotel", der blev opført som Missionshotel i 1920.


Værelset byder på en regulær indretning, hvor der er plads til et mindre skrivebord, seng, kommode og klædeskab til opbevaring. Derudover findes et pænt badeværelse med bruseniche. Lejemålet har brugsret til fælles køkken, badeværelse/vaskerum, hvilket giver kommende lejer mulighed for at skabe et godt fællesskab med de øvrige lejere i ejendommen.


Der henhører fine parkeringsmuligheder på Birketorvet bag ejendommen. 


Grindsted er en aktiv handelsby med ca. 10.000 indbyggere (2022) i Billund Kommune. Byen har godt udvalg af dagligvarebutikker, specialforretninger, skole, dag- og fritidstilbud samt et attraktivt erhvervsliv. Derudover er der gode busforbindelser til Esbjerg, Herning, Vejle og Kolding.


Fakta om lejemålet

Ejendomstype: Boligudlejning

Boligareal: 21 m2

Rum/værelser: 1

Månedlig leje: 2.600 kr.

Depositum: 7.800 kr.

Faciliteter: Fælles køkken og vaskerum

Parkering: Mulighed for parkering


For mere information

For mere information om ejendommen, kontakt ejendomsadministrator Michael Rahbek på mobil: +45 60 11 06 11 eller via e-mail til: info@proanno.dk.


Lejemål 1,30 (1)
Lejemål 1,30 (2)
Lejemål 1,30 (4)
Lejemål 1,30 (3)
Lejemål 1,30 (5)