Velbeliggende bolig- og erhvervsejendom med torveplacering i Ølgod


Denne yderst præsentable ejendom er beliggende på attraktiv hjørneplacering med stor synlig facade ud mod Torvet og den aktive bymidte i Ølgod, hvor byens butikker ligeledes er placeret. Der er samtidig kort afstand til skole, dagtilbud og offentlig transport. Ejendommen består af tre erhvervslejemål i stueplan og tre beboelseslejemål på 1. og 2. sal.


Ejendommen er opført i 1971 og indrettet med seks lejemål til bolig og erhverv. Stueetagen er indrettet med vindfang i glas og trappeopgang til de private beboelseslejemål på 1. og 2. sal. Erhvervslejemålene i stueplan er fuldt udlejet til Samstyrken (Varde Kommune), Ølgod Jordemoderkonsultation (Region Syddanmark) og Tandtekniker Pia Winther Hougård, hvoraf de to sidstnævnte har været loyale lejere i mere end 28 år. På 1. sal findes en 196 m2 lejlighed, der er udlejet til en god og stabil lejer. 2. salen rummer to lejligheder på henholdsvis 96 m2 og 124 m2 med adgang til mindre depotrum på ca. 10 m2, hvoraf lejligheden på 124 m2 står ledig, da udlejer er ved at foretage en gennemgribende renovering af lejemålene. I kælderen findes flere depotrum til brug for lejerne. Der henhører rigtig gode parkeringsforhold for ejendommens brugere på parkeringsarealerne omkring ejendommen. Udenarealerne er befæstet med cementsten, mens de øvrige arealer er anlagt med græs. Området er præget af stor aktivitet og trafik fra de mange kunder, der dagligt besøger byens detailforretninger og specialbutikker.


Ølgod er en aktiv handelsby med ca. 4.000 indbyggere (2022) beliggende i Varde Kommune. Her findes et godt udvalg af indkøbsmuligheder, skole- og dagtilbud samt velkendte virksomheder som HTH, GlasogFlasker.dk og BoConcept. Der er ligeledes gode bus- og togforbindelser til Varde, Herning, Skjern, Esbjerg og Grindsted.


Fakta om ejendommen

Ejendomstype: Bolig & erhverv

Boligareal: 515 m2

Erhvervsareal: 726 m2

Andet areal: 81 m2

Bygningsareal: 1.005 m2

Antal etager: 3

Byggeår/ombygget: 1971


For mere information

For mere information om ejendommen, kontakt udlejningskonsulent Søren Gaj Nielsen på mobil: +45 26 88 55 55 eller send en e-mail til: info@proanno.dk.