Velkommen til Ølgod ErhvervsPark - Bliv en del af et stærkt erhvervsfællesskab


Ølgod ErhvervsPark er beliggende i den sydlige del af byens industri- og erhvervsområde med HTH Ølgod, Netto og Falck, som de nærmeste naboer. Ejendommen har meget synlig facade med store vinduespartier ud mod Industrivej og byder på 4.331 m2 fordelt på administration, kantine, lager- og produktionsarealer med højt til loftet samt velfærdsfaciliteter.


Ejendomsselskabet Lunderuplund ApS og investeringsvirksomheden Lokalt LIV A/S gik sammen om at købe ejendommen i 2018 med ambitioner om at tiltrække flere start-ups, iværksættere og vækst-

virksomheder inden for forskellige brancher til byen. Ejendommens lager- og produktionsarealer har gennem mange år været anvendt til trappeproduktion, men er i dag udlejet til varelager for grossist-

virksomheden GlasogFlasker.dk. Virksomheden varetager den daglige drift og vedligeholdelse af ejendommen samt afholder fremvisninger af ledige lokaler. Derudover holder ejendomsselskabet Lunderuplund og trappeproducenten Trappefabrikken til på adressen. Der er i øjeblikket ledige lokaler fra 25-300 m2 til kontor, lager, showroom og webshop.


Ølgod er en aktiv handelsby med ca. 4.000 indbyggere (2022) beliggende i Varde Kommune. Her findes et godt udvalg af indkøbsmuligheder, skole- og dagtilbud samt velkendte virksomheder som Ølgod Tekniske Værker, BoConcept og Ølgod Maskinforretning. Der er ligeledes gode bus- og togforbindelser til Varde, Herning, Skjern, Esbjerg og Grindsted.


Læs mere om Ølgod ErhvervsPark på www.øep.dk.


Fakta om Ølgod ErhvervsPark

Ejendomstype: Industri og logistik

Forslag til anvendelse: Lager, produktion og industriejendom

Etageareal: 4.431 m2

Grundareal: 9.085 m2

Antal etager: 1


For mere information

For mere information og fremvisning af ledige lokaler, kontakt adm. direktør Søren Hvidberg på mobil: +45 40 33 17 44 eller via e-mail til: hvidbergs@gmail.com.