Skøn og rummelig villa i to-plan med central beliggenhed i Ølgod


Denne klassiske rødstensvilla er opført i 1945 og beliggende på Bjergegade, der hører til et af Ølgods mest attraktive villakvarterer nær Ølgod Skole Fire9eren og tæt på Ølgod Station. Det tager ikke mange minutter at gå til skolen og i en radius på under én kilometer findes både dagligvareforretninger, specialbutikker og fritidstilbud samt offentlig transport.


Med en optimal planløsning på hele 145 m2 i to-plan og en 40 m2 disponibel kælderetage med gæstetoilet, er der plads til selv den store familie. Villaen byder velkommen ved en nydelig fordelingsentré, der fører ind til stuen, køkken og nedgang til kælderen samt trappeløb op til 1. salen. Videre fra entréen kommer du ind i boligens indbydende dobbeltstue med et godt lysindfald og stort indretningspotentiale.

Her er rigeligt med plads til indretning af både TV-stue, spiseafdeling, hjemmekontor, lounge område og hyggekrog til børnene. Fra stuen er der direkte udgang til en charmerende sydvendt fliseterrasse i niveau med haven, hvor solens stråler kan nydes i fulde drag, mens børnene leger i haven. Bag huset ligger en skøn have, hvor der kan etableres flere hyggekroge med velduftende blomsterbede, hække og træer eller køkkenhave, hvor du kan høste dine egne grøntsager og krydderurter. Boligens helt store trækplaster må dog siges at være den helt fantastiske nedsænket træ-terrasse, hvor du helt uforstyrret kan nyde den friske luft, solens varme og nogle dejlige grillaftener i godt selskab. 


På 1. salen bliver du mødt af en fordelingsgang, der giver adgang til et stort soveværelse med faste skabe med udsigt over haven samt et ekstra værelse. I soveværelset er der åbnet op til kip, hvilket skaber en lys og hyggelig atmosfære. Det ekstra værelse, der kan anvendes til børneværelse, hjemmekontor eller hobbyrum. Endvidere findes også et pænt badeværelse med bruseniche. Sidst men ikke mindst skal

vi også en tur igennem den fine og yderst anvendelige kælder, som gennemgik en større renovering i 2018. Udover vaskerum med skabsplads og god loftshøjde byder kælderen også på et disponibelt rum til mange formål samt mindre badeværelse med brus.


Derudover er der en veldisponeret carport på 55 m2 med plads til værksted og ekstra opbevaring.


Ølgod er en aktiv handelsby med ca. 4.000 indbyggere (2022) beliggende i Varde Kommune. Her findes et godt udvalg af indkøbsmuligheder, skole- og dagtilbud samt velkendte virksomheder som HTH, GlasogFlasker.dk og BoConcept. Der er ligeledes gode bus- og togforbindelser til Varde, Herning, Skjern, Esbjerg og Grindsted.


Fakta om boligen

Ejendomstype: Boligudlejning

Boligareal: 145 m2

Rum/værelser: 4

Garage/værksted: 55 m2

Grundareal: 430 m2

Antal etager: 2

Byggeår/ombygget: 1945/2006


For mere information

For mere information om ejendommen, kontakt udlejningskonsulent Søren Gaj Nielsen på mobil: +45 26 88 55 55 eller via e-mail til: info@proanno.dk.