Markant lager- og produktionsejendom med administrationsbygning i Oksbøl


Denne pæne og velholdte erhvervsejendom er beliggende i Oksbøls sydlige industriområde med Oksbøl Varmeværk og Oksbøl Betonfabrik, som de nærmeste naboer. Ejendommen er fuldt udlejet til den danske vindues- og dørproducent Vrøgum-Svarre A/S, der producerer bæredygtige kvalitetsvinduer og døre i træ til private og erhverv.


Ejendommen er opført i 1972 og har et samlet erhvervsareal på 9.119 m2, der hovedsageligt består af flere velfungerende lager- og produktionshaller med god loftshøjde til mange formål. Ejendommen har været gennem flere om- og tilbygninger i årenes løb, senest i 2008, hvor den nuværende lejer fik opført en veldisponeret og moderne administrationsbygning på 450 m2 i to-plan med facade ud mod Industrivej. Administrationsbygningen er indrettet med reception, mødelokaler, kontorer og stor fælles kantine samt gode personale- og velfærdsfaciliteter i kælderetagen. Det samlede grundareal udgør 24.847 m2, hvoraf en del af arealet er befæstet og udlagt til bl.a. parkering. Der er ligeledes optimale adgangsforhold til ejendommen for tung trafik fra Janderup, Billum og Varde.


Oksbøl er en aktiv stationsby med 2.844 indbyggere (2023) i Varde Kommune. Byen er kendetegnet ved at have et stærkt foreningsliv, godt udvalg af dagligvareforretninger og specialbutikker samt optimale undervisnings- og datilbud. Beliggen-heden mellem Varde og Esbjerg gør byen særdeles attraktiv som pendlerby.


Fakta om ejendommen

Ejendomstype: Industri & logistik

Forslag til anvendelse: Lager, produktion og industriejendom

Erhvervsareal: 9.119 m2

Grundareal: 24.847 m2

Antal etager: 2

Byggeår/ombygget: 1972/2000


For mere information

For nærmere information om ejendommen, kontakt Lunderuplund ApS på mobil: +45 40 33 17 44 eller via e-mail til: info@proanno.dk.