Blandet bolig- og erhvervsejendom med central beliggenhed i Nørre Nebel


Denne præsentable bolig- og erhvervsejendom er beliggende på den aktive hovedgade, der fører ind mod byens centrum. Her ligger bl.a. SuperBrugsen, Wagner, Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn samt Nørre Nebel Slagterforretning. Derudover ligger de lokale undervisnings- og dagtilbud samt offentlige transport inden for 10 min. gang.


Ejendommen er opført i 1900 og senest renoveret i 2022, hvor boligdelen på 123 m2 blev gennemgribende moderniseret af udlejer. Lejemålet indeholder i stueplan en dejlig lys dobbeltstue med franske døre, fire gode værelser, køkken/alrum i lækre materialer fra HTH og pænt gæstetoilet med bruseniche. Den optimale planløsning i stueetagen giver rig mulighed for indretning af TV- og loungeområde, spiseplads, hjemmekontor og hyggekrog til børnene. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til et hyggeligt og afskærmet gårdhavemiljø. På 1. salen findes en rummelig fordelingsgang med plads til bogsamling, samleopjekter eller anden opbevaring. Gangen leder forbi et dejligt lyst badeværelse med udsigt over haven og den nærliggende park samt to rigtig fine værelser, der kan bruges som soveværelse, ekstra børneværelse, hjemmekontor eller hobbyrum. Med til boligdelen henhører en 10 m2 kælder og rummelig carport på 20 m2 med plads til opbevaring af værktøj, der benyttes af nuværende lejer.


Erhvervsdelen på 120 m2 har gennem mange år været anvendt som antikforretning, men er i dag ledig, da udlejer er i gang med at foretage gennemgående renoveringer af lejemålet. Der henhører to parkeringspladser med til lejemålet ude foran ejendommen.


Nørre Nebel er en aktiv turist- og handelsby med 1.316 indbyggere (2022) beliggende i Varde Kommune. Byen har på trods sin beskedne størrelse et godt udvalg af dagligvareforretninger, specialforretninger

og liberale erhverv, hvilket områdets mange sommerhusejere og turister nyder godt af i løbet af sommerhalvåret.


Fakta om ejendommen

Ejendomstype: Bolig & erhverv

Boligareal: 123 m2

Erhvervsareal: 120 m2

Rum/værelser: 4/2

Grundareal: 654 m2

Antal etager: 2

Byggeår/ombygget: 1900/1988


For mere information

For mere information om ejendommen, kontakt udlejningskonsulent Søren Gaj Nielsen på mobil: +45 26 88 55 55 eller via e-mail til: info@proanno.dk.