Lager-, kontor- og produktionsfaciliteter til mange formål i Ullerslev ErhvervsPark


Hos Ullerslev ErhvervsPark tilbyder vi de helt rigtige rammer for start-ups, iværksættere og mindre vækstvirksomheder.

Vi hjælper virksomheder inden for forskellige brancher til øget vækst gennem attraktive lejevilkår, professionel sparring med vores forretningsudviklere og risikovillig kapital.


Det skal være nemt at starte egen virksomhed i Ullerslev ErhvervsPark. Vi har mange fleksible kvadratmeter til kontor, lager, værksted og produktion, så du løbende kan tilpasse din forretning i takt med at din virksomhed vokser sig større. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du blot skal bruge et skrivebord, et kontorlokale eller et åbent kontorfællesskab med plads til dine ansatte. Vi tilbyder kontorer i forskellige størrelser med fri adgang til fælles mødelokaler, tekøkken og omklædningsfaciliteter. Vores lagerhal er indrettet med otte hejseporte, flere traverskraner og transportskinner i loftet. Loftshøjden varierer mel-lem 4-6 meter, hvoraf størstedelen af lagerarealet besidder 6 meter til loftet og en mindre del med 4 meter til loftet. Lagerhallen kan opdeles i flere lejemål fra 100 m2 op til 4.000 m2. Der er desuden indlagt mange ampere i hele ejendommen, hvilket gør den velegnet til lager- og produktionsformål.


Vi har ambitioner om at skabe et dynamisk erhvervsfællesskab med fokus på samarbejde, netværk og udvikling. Vores helt store drøm er, at virksomheder inden for beslægtede brancher ønsker at leje sig ind hos os og gøre brug af hinandens kompetencer i dagligdagen. Det kunne fx være nogle lokale håndværksvirksomheder, der går sammen om at leje en del af vores lagerhal og salgskontor i administrations-bygningen, hvor virksomhederne deles om mandskab, opgaver og entreprenørmaskiner. Det kalder vi stordriftsdele.


De bedste vilkår for vækst og forretningsudvikling

  • Erhvervslejemål op til 7.120 m2
  • Mulighed for skalering af dit lejemål efter behov
  • Samarbejde, netværk og videndeling med andre virksomheder
  • Fri adgang til mødelokaler
  • Gratis parkering lige ved døren
  • Optimal beliggenhed med kun 10 min. til motorvejen


Du kan læse mere om Ullerslev ErhvervsPark i vores informationsbrochure her.


Ullerslev ErhvervsPark er beliggende i Ullerslev med ca. 7 km til motorvejsafkørslen i Nyborg (afkørsel nr. 46). Endvidere er du også ca. 8 km fra motorvejsafkørslen til Langeskov. Der er derfor gode tilkørsels-muligheder til ejendommen for lejere, kunder og øvrige samarbejdspartnere. Ullerslev ligger ca. 20 km øst for Odense.


Fakta om ejendommen

Ejendomstype: Industri & logistik

Forslag til anvendelse: Lager og produktion

Etageareal: 7.120 m2

Grundareal: 13.274 m2

Antal etager: 1

Faciliteter: Bad/omklædning, porte, udearealer og kabling

Byggeår/ombygget: 1946/1986


For mere information

For mere information og fremvisning af ejendommen, kontakt Ullerslev ErhvervsPark ApS på mobil: +45 40 33 17 44 eller via e-mail til: info@proanno.dk.


Vestergade 11B, 5540 Ullerslev (23) - DS
Vestergade 11B, 5540 Ullerslev (9) - DS
Vestergade 11B, 5540 Ullerslev (6) - DS
Vestergade 11B, 5540 Ullerslev (13) - DS
Vestergade 11B, 5540 Ullerslev (18) - DS
Vestergade 11B, 5540 Ullerslev (17) - DS
Vestergade 11B, 5540 Ullerslev (2) - DS